Blackberos India

100% válogatott minőségi kávészemek

1290Ft3190Ft

Törlés

10.000,- Ft felett ingyenes kiszállítás

A kávé alapinformációi

Monsoon Malabar

Terület: India
Szervezet: Allanasons Limited
Fekvés: 985 masl
Feldolgozás: Monsoon
Szüret: január-december

Ízprofil: csokoládé, méz, gesztenye, kellemes fűszeresség

Minőségi Friss Kávé

Mindig figyelünk a minőségre és a frissességre. Ezért  adjuk 250g-os csomagokban és mindig frissen pörkölve a kávét.

Magyar webshop

Vásárlásoddal hazai vállalkozást támogatsz. A rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki.

Gyors házhozszállítás

Rendelésed a hazai fuvarcégeknek köszönhetően maximum 2 munkanap alatt kiszállításra kerül. 10.000,- Ft rendelés felett pedig a rendelésedet ingyen szállítjuk ki.

Gyakran ismételt kérdések

Nálunk jelenleg csak a nespresso gépekkel kompatibilis kapszulákban kaphatóak a kávéink.

Egy dobozban 10 darab kapszula található.

Hazai futárcégekkel működünk együtt, akiknek a jóvoltából a rendelésed 2 napon belül rendszerint meg szokott érkezni. Ettől eltérni maximum a karácsonyi hajtás idején szoktak a nagy leterheltségnek köszönhetően.

Fontost hangsúlyt fektetünk az vásárlók elégedettségére, ezért a 14 naptól eltérve nálunk 30 napon belül visszaküldheted a rendelésed és mi visszafizetjük a vételárát. Bízunk benne, hogy kávéink között találsz az ízlésedhez megfelelőt.

Természetesen igen. Hétköznap 12 után leadott rendelésedet rendszerint a következő munkanap tudjuk átadni a futárnak. Ezért kérünk, hogy amennyiben változtatnál, vagy meggondolnád magad, akkor a lehető leghamarabb jelezd nekünk az info@blackberos.hu email címen, hogy módosítani tudjunk.

Nincs. Rendelésedet minden esetben kiszállítjuk, viszont 10.000,- Ft felett ingyenes kiszállítást kapsz.

Mindenképpen tervezzük, hogy a jelenlegi kínálatunkat bővítsük. Induló vállalkozásként viszont ez az a választék amivel a minőséget is tartani lehet. A minőség iránt ugyanis továbbra is elkötelezettek leszünk.

Tervek megvannak és a kivitelezése is körvonalazódik. Szeretnénk hamarosan meglepni titeket különböző menő és minőségi Blackberosos termékekkel. Ezekről leghamarabb az instagram és facebook oldalunkon fogtok tudni tájékozódni, úgyhogy kövessetek be minket.