Rólunk

Üdvözöllek a webshopomban!

Amikor megalkottam ezt a webshopot, rengeteget agyaltam azon, hogy ide majd mit írjak. Mindenképpen szerettem volna valamit írni magamról, hogy ne legyen annyira megfoghatatlan és elérhetetlen ez az ÚJ márka, amit jószerével nem is ismersz. 

A vendéglátás számtalan pozíciójában megfordultam, de legmeghatározóbb mégis az volt amikor a megszereztem a Barista bizonyítványom és a kávé világában merültem el. Minél jobban elmerültem benne, annál nagyobbá vált a szerelem. A kávét mindig is nagyon szerettem, de egy más arcát mutatta meg nekem, ahogy tanultam róla és ahogyan célzottan csak ő került az életem központjába, ő hozta a napi kenyeremet.

Itt döntöttem el, hogy akkor nekem ezzel is kell foglalkozzak, ez az ami nekem nem munka, hanem a tényleges szerelem. Hosszadalmas és rögös út vezetett idáig, de elhoztam nektek az első három boltnyitó kávémat, amelyeket a legnagyobb szeretettel kínálok. Remélem, hogy elnyerik tetszésedet és a további új jövevényeket is legalább akkora izgalommal fogod várni mint ahogy én. És ki tudja lehet, hogy egyszer személyesen is tudunk majd találkozni az első kávézónkban.